Archos Arnova 8 4GB

Archos Arnova 8 39%
Deze tablet is niet op voorraad
Arnova 8 4GB: Android 2.1, 500 gram, 0 megapixel camera, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Archos
Arnova 8 4GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos Arnova 8 4GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos Arnova 8 4GB:

Ook voor beste Archos Arnova 8 4GB tablet informatie kun je hier terecht! De Arnova 8 4GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos Arnova 8 4GB kunt overzien.

De Archos Arnova 8 4GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 500 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De Arnova 8 4GB beschikt over een 0 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 36 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Arnova 8 4GB ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de Arnova 8 4GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Arnova 8 4GB heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos Arnova 8 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 125 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.

Meer specificaties van de Archos Arnova 8 4GB
Heb je een vraag over de Archos Arnova 8 4GB dan kun je deze hier stellen