Archos Arnova Family Pad 8GB

Arnova Family Pad 8GB 31%
Deze tablet is niet op voorraad
Arnova Family Pad 8GB: Android 4.0, 1300 gram, 2 megapixel camera, Cortex-A8, 2G, 1GB RAM, WiFi, 13.3 inch, LDPI scherm

De Archos
Arnova Family Pad 8GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos Arnova Family Pad 8GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos Arnova Family Pad 8GB:

Ook voor beste Archos Arnova Family Pad 8GB tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos Arnova Family Pad 8GB kunt overzien.

De Archos Arnova Family Pad 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1300 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Cortex-A8 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De Arnova Family Pad 8GB beschikt over een 2 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 10500 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Arnova Family Pad 8GB ondersteunt Allen WiFi frequenties Met de Arnova Family Pad 8GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Arnova Family Pad 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 13,3 inch touchscreen. De Archos Arnova Family Pad 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 113 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Archos Arnova Family Pad 8GB
Heb je een vraag over de Archos Arnova Family Pad 8GB dan kun je deze hier stellen