Archos ChildPad 101 8GB

101 ChildPad 8GB 51%
Deze tablet is niet op voorraad
ChildPad 101 8GB: Android 4.2, 360 gram, 0.3 megapixel camera, Voor kinderen, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, LDPI scherm

De Archos
ChildPad 101 8GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
101 ChildPad 8GB
De Archos ChildPad 101 8GB scoort 2.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
2.2
Snelheid
3
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
2
Design
2
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos ChildPad 101 8GB:

Ook voor beste Archos ChildPad 101 8GB tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos ChildPad 101 8GB kunt overzien.

De Archos ChildPad 101 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram.

De ChildPad 101 8GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 96 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • Geschikt voor kinderen
  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos ChildPad 101 8GB ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de ChildPad 101 8GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos ChildPad 101 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Archos ChildPad 101 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 117 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Archos ChildPad 101 8GB
Heb je een vraag over de Archos ChildPad 101 8GB dan kun je deze hier stellen