Archos Kid 3G 16GB

Kid 3G 16GB tablet 64%
Kid 3G 16GB: Android 7.0, 532 gram, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, GPS, 10.1 inch, superscherp XHDPI scherm

De Archos Kid 3G 16GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse en wij vinden deze een beetje aan de dure kant. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Kid 3G 16GB bekijkt

De Archos Kid 3G 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Archos Kid 3G 16GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Megekko Archos Kid 3G 16GB
4 dag(en)
111,95 0,00 iDEAL Creditcard Zie website 111,95 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier