Asus MeMO Pad 7 ME70C

ASUS MeMO Pad ME70C-1A003A 51%
Deze tablet is niet op voorraad
MeMO Pad 7 ME70C: Android 4.3, 275 gram, 2 megapixel camera, Intel Atom, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Asus
MeMO Pad 7 ME70C is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Asus MeMO Pad 7 ME70C heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus MeMO Pad 7 ME70C:

Ook voor beste Asus MeMO Pad 7 ME70C tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Asus MeMO Pad 7 ME70C kunt overzien.

De Asus MeMO Pad 7 ME70C is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 275 gram. Deze Asus wordt aangedreven door een Intel Atom chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De MeMO Pad 7 ME70C beschikt over een 2 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • Met een 4270 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus MeMO Pad 7 ME70C ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MeMO Pad 7 ME70C kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus MeMO Pad 7 ME70C heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD kaart tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Asus MeMO Pad 7 ME70C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 600 x 1024 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netflix.
Android 4.3

Meer specificaties van de Asus MeMO Pad 7 ME70C
Heb je een vraag over de Asus MeMO Pad 7 ME70C dan kun je deze hier stellen