Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB

Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB 64%
Deze tablet is niet op voorraad
MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB: Android 4.4, 299 gram, 5 megapixel camera, Intel Atom Z3580, quad-core, HSUPA/4G, 2GB RAM, WiFi, 8 inch, XHD scherm

De Asus
MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB:

Ook voor beste Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB kunt overzien.

De Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 299 gram. Deze Asus wordt aangedreven door een Intel Atom Z3580 chip met een 2,333 GHz Quad-core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt.

De MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • HSUPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Met 275 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB
Heb je een vraag over de Asus MeMO Pad 8 ME581CL LTE-A 16GB dan kun je deze hier stellen