Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T

ASUS MeMO Pad 10 16 GB, Grijs metallic 55%
Deze tablet is niet op voorraad
MeMO Pad Smart 10 ME301T: Android 4.1, 580 gram, 5 megapixel camera, quad-core, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Asus
MeMO Pad Smart 10 ME301T is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T:

Ook voor beste Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T tablet informatie kun je hier terecht! De MeMO Pad Smart 10 ME301T is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T kunt overzien.

De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 580 gram. Deze Asus wordt aangedreven door een NVIDIA TEGRA 3 T30L chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor

De MeMO Pad Smart 10 ME301T beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • Met een accu van 5070 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MeMO Pad Smart 10 ME301T kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 159 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T
Heb je een vraag over de Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T dan kun je deze hier stellen