BlackBerry Playbook 64GB

BlackBerry® PlayBook 64 Gb 59%
Deze tablet is niet op voorraad
Playbook 64GB: BlackBerry OS 4, 425 gram, 5 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De BlackBerry
Playbook 64GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De BlackBerry Playbook 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de BlackBerry Playbook 64GB:

Ook voor beste BlackBerry Playbook 64GB tablet informatie kun je hier terecht! De Playbook 64GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Playbook 64GB kunt overzien.

De BlackBerry Playbook 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 425 gram. Deze BlackBerry wordt aangedreven door een TI OMAP 4430 chip met een 1 GHz Dual-Core processor.

De Playbook 64GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • Met een accu van 5300 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Playbook 64GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Playbook 64GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Playbook 64GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Playbook 64GB is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De BlackBerry Playbook 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het Medium High density scherm matig.

Besturingssysteem

BlackBerry OS is een eigen mobiel besturingssysteem, ontwikkeld door Research In Motion (RIM) voor het BlackBerry-lijn van handheld apparaten. Het besturingssysteem biedt multitasking en ondersteunt speciale invoerapparaten waaronder het draaiwiel, trackball, de trackpad en touchscreen.

Meer specificaties van de BlackBerry Playbook 64GB
Heb je een vraag over de BlackBerry Playbook 64GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel