Caterpillar CAT T20

Cat T20 66%
T20: Windows 10, IP68, stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 650 gram, 5 megapixel camera, Intel Atom x5-Z8350, HSDPA/4G, 64 GB interne opslag, 2GB RAM, 7500 mAh, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Caterpillar CAT
T20 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Meer robuste toestellen bekijken?
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Caterpillar CAT T20 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT T20:

Ook voor beste Caterpillar CAT T20 tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Caterpillar CAT T20 kunt overzien.

De Caterpillar CAT T20 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 650 gram. Deze Caterpillar CAT wordt aangedreven door een Intel Atom x5-Z8350 64-bit chip met een 1,44 GHz Quad-Core processor.

De T20 beschikt over een 5 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • GPS
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Microsoft Windows 10 Home Edition
 • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
 • IP68-certificering
 • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen voor onbepaalde tijd
 • Met een accu van 7500 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
 • WiFi

Minpunten

 • Mocht je dit toestel importeren kan het langer duren voor deze in huis is
 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT T20 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De T20 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) en 64 GB interne opslag Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Caterpillar CAT T20 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 189 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste platform van Microsoft. Met Windows 10 moet het nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8.
Windows 10

Meer specificaties van de Caterpillar CAT T20
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT T20 dan kun je deze hier stellen