Cisco Cius

Cisco Tablet/Cius 7 44%
Deze tablet is niet op voorraad
Cius: Android 2.2, 520 gram, 5 megapixel camera, Intel Atom, HSDPA/4G, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Cisco
Cius is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Cisco Cius heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cisco Cius:

Ook voor beste Cisco Cius tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Cisco Cius kunt overzien.

De Cisco Cius is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 520 gram. Deze Cisco wordt aangedreven door een Intel Atom chip met een 1,6 GHz Single-Core processor.

De Cius beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een accu van 5200 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cisco Cius ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cisco Cius heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Cisco Cius kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.

Meer specificaties van de Cisco Cius
Heb je een vraag over de Cisco Cius dan kun je deze hier stellen