Cresta CTP-828BT Dual Core

7.0 inch DualCore Android 4.1 tablet 28%
Deze tablet is niet op voorraad
CTP-828BT Dual Core: Android 4.1, 682 gram, 1.9 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Cresta
CTP-828BT Dual Core is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Cresta CTP-828BT Dual Core heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cresta CTP-828BT Dual Core:

Ook voor beste Cresta CTP-828BT Dual Core tablet informatie kun je hier terecht! De CTP-828BT Dual Core is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Cresta CTP-828BT Dual Core kunt overzien.

De Cresta CTP-828BT Dual Core is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 682 gram. Deze Cresta wordt aangedreven door een Rockchip RK3066 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De CTP-828BT Dual Core beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 48 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,9 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cresta CTP-828BT Dual Core ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de CTP-828BT Dual Core kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cresta CTP-828BT Dual Core heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Cresta CTP-828BT Dual Core kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Cresta CTP-828BT Dual Core
Heb je een vraag over de Cresta CTP-828BT Dual Core dan kun je deze hier stellen