Dell Latitude ST 128GB

Dell Latitude ST 128GB W7HP32 54%
Deze tablet is niet op voorraad
Latitude ST 128GB: Windows 7 Professional, 816 gram, 5 megapixel camera, dual-core, 2GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Dell
Latitude ST 128GB is een Windows 7 tablet, net als op de pc. Deze tablets zijn doorgaans een stuk zwaarder dan Android of Apple tablets en gaan minder lang mee op een batterij. Wel zijn ze overcompleet en kun je net als op de pc thuis ermee werken, met uiteraard ook touch screen bediening. Voor meer gebruiksgemak kun je kijken bij de Windows RT tablets.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Dell Latitude ST 128GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Dell Latitude ST 128GB:

Ook voor beste Dell Latitude ST 128GB tablet informatie kun je hier terecht! De Latitude ST 128GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Dell Latitude ST 128GB kunt overzien.

De Dell Latitude ST 128GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 816 gram. Deze Dell wordt aangedreven door een Atom Z670 chip met een 800 MHz Dual-Core processor.

De Latitude ST 128GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Dell Latitude ST 128GB ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de Latitude ST 128GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Dell Latitude ST 128GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Latitude ST 128GB is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Dell Latitude ST 128GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows Professional 7 installatie

Meer specificaties van de Dell Latitude ST 128GB
Heb je een vraag over de Dell Latitude ST 128GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel