Empire Electronix M712

Empire ElectroniX Empire 7 inch Tablet 43%
Deze tablet is niet op voorraad
M712: Android 4.0, 420 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Empire Electronix
M712 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Empire ElectroniX Empire 7 inch Tablet
De Empire Electronix M712 scoort 1.9 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen.
Totaal
0.2
Snelheid
1
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
2
Schermkwaliteit
2
Design
2
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Empire Electronix M712:

Ook voor beste Empire Electronix M712 tablet informatie kun je hier terecht! De M712 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Empire Electronix M712 kunt overzien.

De Empire Electronix M712 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 420 gram. Deze Empire Electronix wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De M712 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 48 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Empire Electronix M712 ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de M712 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Empire Electronix M712 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Empire Electronix M712 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Empire Electronix M712
Heb je een vraag over de Empire Electronix M712 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel