Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro

Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro 36%
Deze tablet is niet op voorraad
Lifebook T902 W8 Pro: Windows 8 Professional, 1890 gram, 2 megapixel camera, dual-core, HSDPA/4G, 4GB RAM, WiFi, 13.6 inch, MDPI scherm

De Fujitsu
Lifebook T902 W8 Pro is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro:

Ook voor beste Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro tablet informatie kun je hier terecht! De Lifebook T902 W8 Pro is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro kunt overzien.

De Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1890 gram. Deze Fujitsu wordt aangedreven door een Intel Core i5 3320M chip met een 2,3 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De Lifebook T902 W8 Pro beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8 Professional
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Erg veel werkgeheugen (4GB)
  • Met een accu van 7200 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Fujitsu wel even vooruit. Met een opslag van 500 HDD GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 13,6 inch touchscreen. De Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1600 x 900 pixels. Met 138 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8 Professional is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1 Professional

Meer specificaties van de Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro
Heb je een vraag over de Fujitsu Lifebook T902 W8 Pro dan kun je deze hier stellen