Google Pixel C 32GB

Google Pixel C 32GB 81%
Pixel C 32GB: Android 6.0, 517 gram, 8 megapixel camera, QWERTY, quad-core, 3GB RAM, WiFi, 10.2 inch, XHDPI scherm

De Pixel C 32GB
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Google in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Google Pixel C 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Google Pixel C 32GB:

Ook voor beste Google Pixel C 32GB tablet informatie kun je hier terecht! De Pixel C 32GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Google Pixel C 32GB kunt overzien.

De Google Pixel C 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 517 gram. Deze Google wordt aangedreven door een NVIDIA Tegra X1 chip met deze core verdeling 1,9 GHz Quad-Core + 1,9 GHz Quad-Core.

De Pixel C 32GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Quad-core processor
 • GPS
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Met een 9000 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
 • WiFi

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
 • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
 • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Google Pixel C 32GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Pixel C 32GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Pixel C 32GB heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB) Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Pixel C 32GB is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,2 inch touchscreen. De Google Pixel C 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1800 x 2560 pixels. Met 306 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdrukscanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Meer specificaties van de Google Pixel C 32GB
Heb je een vraag over de Google Pixel C 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel