HP EliteBook Revolve 810 256GB

HP EliteBook Revolve 810 256GB 47%
Deze tablet is niet op voorraad
EliteBook Revolve 810 256GB: Windows 8, 1400 gram, 1 megapixel camera, dual-core, 4GB RAM, WiFi, 11.6 inch, MDPI scherm

De HP
EliteBook Revolve 810 256GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De HP EliteBook Revolve 810 256GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de HP EliteBook Revolve 810 256GB:

Ook voor beste HP EliteBook Revolve 810 256GB tablet informatie kun je hier terecht! De EliteBook Revolve 810 256GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de HP EliteBook Revolve 810 256GB kunt overzien.

De HP EliteBook Revolve 810 256GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1400 gram. Deze HP wordt aangedreven door een Intel Core chip met een 1,9 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De EliteBook Revolve 810 256GB beschikt over een 1 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8
  • Erg veel werkgeheugen (4GB)
  • Met een accu van 7000 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HP EliteBook Revolve 810 256GB ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HP EliteBook Revolve 810 256GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de HP wel even vooruit. Met een opslag van 256 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 11,6 inch touchscreen. De HP EliteBook Revolve 810 256GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 135 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8 is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8

Meer specificaties van de HP EliteBook Revolve 810 256GB
Heb je een vraag over de HP EliteBook Revolve 810 256GB dan kun je deze hier stellen