HP Slate 7

Slate 7 8GB Red 53%
Slate 7: Android 4.1, 368 gram, 3.1 megapixel camera, Rockchip RK3066, dual-core, HSDPA, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De HP
Slate 7 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Geef aan waarom je de Slate 7 bekijkt

De HP Slate 7 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de HP Slate 7:

Ook voor de leukste HP Slate 7 tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van HP tablets waaronder de Slate 7.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de HP Slate 7 kunt overzien.

De HP Slate 7 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 368 gram. Deze HP wordt aangedreven door een Rockchip RK3066 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor

De Slate 7 beschikt over een 3,1 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HP Slate 7 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HP Slate 7 . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De HP Slate 7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de HP Slate 7
Heb je een vraag over de HP Slate 7 dan kun je deze hier stellen