HTC Jetstream

HTC Jetstream AT&T branded 53%
Deze tablet is niet op voorraad
Jetstream: Android 3, 709 gram, 8 megapixel camera, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De HTC
Jetstream is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De HTC Jetstream heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de HTC Jetstream:

Ook voor beste HTC Jetstream tablet informatie kun je hier terecht! De Jetstream is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de HTC Jetstream kunt overzien.

De HTC Jetstream is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 709 gram. Deze HTC wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S3 APQ8060 chip met een 1,5 GHz Single-Core processor.

De Jetstream beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 900 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • GPS
  • Met een accu van 7300 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 3.1 (Honeycomb)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Jetstream ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Jetstream kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Jetstream heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De HTC Jetstream kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 768 pixels. Met 148 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de HTC Jetstream
Heb je een vraag over de HTC Jetstream dan kun je deze hier stellen