HTC Nexus 9 WiFi 32GB

Nexus 9 32 GB Zwart 76%
Deze tablet is niet op voorraad
Nexus 9 WiFi 32GB: Android 5, met update naar 6.0, 418 gram, 8 megapixel camera, quad-core, 2GB RAM, WiFi, 8.9 inch, XHDPI scherm

De Nexus 9 WiFi 32GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze HTC in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Nexus 9 32 GB Zwart
De HTC Nexus 9 WiFi 32GB scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
4.5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de HTC Nexus 9 WiFi 32GB:

Ook voor beste HTC Nexus 9 WiFi 32GB tablet informatie kun je hier terecht! De Nexus 9 WiFi 32GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Nexus 9 WiFi 32GB kunt overzien.

De HTC Nexus 9 WiFi 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 418 gram. Deze HTC wordt aangedreven door een NVIDIA Tegra K1-64 chip met een 2,5 GHz Quad-Core processor.

De Nexus 9 WiFi 32GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 3,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0
  • 8 megapixel camera en tweede 3,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Nexus 9 WiFi 32GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Nexus 9 WiFi 32GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Nexus 9 WiFi 32GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: onbekend. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Nexus 9 WiFi 32GB is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8,9 inch touchscreen. De HTC Nexus 9 WiFi 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1440 pixels. Met 281 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0.

Meer specificaties van de HTC Nexus 9 WiFi 32GB
Heb je een vraag over de HTC Nexus 9 WiFi 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel