Huawei MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB

Huawei MatePad WiFi 3 plus32GB midnight grey 83%
MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB: Android 10, 450 gram, 8 megapixel camera, HiSilicon KIRIN 810, octa-core 64-bit, 32 GB interne opslag, 3GB RAM, WiFi, 10.4 inch, HD scherm

De MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB bekijkt

De Huawei MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Huawei MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
bol.com Huawei MatePad 10.4 WiFi 3GB 32GB
1 werkdag
247,90 0,00 Thuiswinkel iDEAL Creditcard grey 247,90 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier