Huawei Matepad 10.4 Wifi 4GB 64GB

Huawei MatePad CN ROM WIFI Hisilicon Kirin 810 4GB RAM 64GB ROM 10.4 Inch Android 10.0 Tablet Website 86%
Matepad 10.4 Wifi 4GB 64GB: Android 10, 450 gram, 8 megapixel camera, HiSilicon KIRIN 810, octa-core 64-bit, 64 GB interne opslag, 4GB RAM, WiFi, 10.4 inch, HD scherm

De Matepad 10.4 Wifi 4GB 64GB
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Matepad 10.4 Wifi 4GB 64GB bekijkt

De Huawei Matepad 10.4 Wifi 4GB 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Matepad 10.4 Wifi 4GB 64GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met het apparaat, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het apparaat of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord of via het contact formulier. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design