Huawei MatePad T10S WiFi 32GB

Huawei MatePad T10S WiFi 32GB Blue 77%
MatePad T10S WiFi 32GB: Android 10, 450 gram, 5 megapixel camera, HiSilicon Kirin 710A, octa-core 64-bit, 32 GB interne opslag, 2GB RAM, WiFi, 10.1 inch, HD scherm

De MatePad T10S WiFi 32GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Geef aan waarom je de MatePad T10S WiFi 32GB bekijkt

De Huawei MatePad T10S WiFi 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Huawei MatePad T10S WiFi 32GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Computer Universe Huawei MatePad T10S WiFi 32GB
Dit toestel komt uit Duitsland, maar wordt wel verstuurd naar Nederland. Het bestelproces is in het Engels.
198,32 5,80 Creditcard Paypal Blue 204,12 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier