Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB

Huawei MatePad T 8 MT8768 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM 8 Inch Android 10.0 Tablet Website 72%
MatePad T8 WiFi 3GB 32GB: Android 10, 310 gram, 5 megapixel camera, MT8768, 32 GB interne opslag, 3GB RAM, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De MatePad T8 WiFi 3GB 32GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de MatePad T8 WiFi 3GB 32GB bekijkt

De Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB:

Ook voor de leukste Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Huawei tablets waaronder de MatePad T8 WiFi 3GB 32GB.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB kunt overzien.

De Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 310 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een MediaTek MT8768 64-bit chip

De MatePad T8 WiFi 3GB 32GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • GPS
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 10
 • Voldoende werkgeheugen (3GB)
 • Met een accu van 5100 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
 • WiFi

Minpunten

 • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de MatePad T8 WiFi 3GB 32GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB) en 32 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD tot 256GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 189 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 10 is de voorlaatste Android versie. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Verbeterde privacy opties
 • Donkere modus binnen heel het systeem
 • Makkelijker multitasken
 • Delen is veel gemakkelijker
 • Focus mode

Meer specificaties van de Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB
Heb je een vraag over de Huawei MatePad T8 WiFi 3GB 32GB dan kun je deze hier stellen