Huawei MediaPad 7 Lite

MediaPad 7 Lite 51%
Deze tablet is niet op voorraad
MediaPad 7 Lite: Android 4.0, 370 gram, 3.2 megapixel camera, 3G/HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Huawei
MediaPad 7 Lite is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
MediaPad 7 Lite
De Huawei MediaPad 7 Lite scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
3.6
Snelheid
2
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
4
Design
4
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei MediaPad 7 Lite:

Ook voor beste Huawei MediaPad 7 Lite tablet informatie kun je hier terecht! De MediaPad 7 Lite is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei MediaPad 7 Lite kunt overzien.

De Huawei MediaPad 7 Lite is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 370 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Cortex-A8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De MediaPad 7 Lite beschikt over een 3,2 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • GPS
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei MediaPad 7 Lite ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei MediaPad 7 Lite heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MediaPad 7 Lite is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei MediaPad 7 Lite kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het Medium High density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Huawei MediaPad 7 Lite
Heb je een vraag over de Huawei MediaPad 7 Lite dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel