Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G

Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G / White 53%
Deze tablet is niet op voorraad
Mediapad 7 Vogue Tablet 3G: Android 4.1, 335 gram, 3.1 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Huawei
Mediapad 7 Vogue Tablet 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G:

Ook voor beste Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Mediapad 7 Vogue Tablet 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G kunt overzien.

De Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 335 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Quad-core Huawei K3V2 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor.

De Mediapad 7 Vogue Tablet 3G beschikt over een 3,1 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 3,1 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • GPS
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad 7 Vogue Tablet 3G is geen probleem.

  Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het Medium High density scherm matig.

  Besturingssysteem

  Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

  Meer specificaties van de Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G
  Heb je een vraag over de Huawei Mediapad 7 Vogue Tablet 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel