Huawei MediaPad 7 Youth

Huawei MediaPad Youth 7 WiFi -weiß Silver 50%
Deze tablet is niet op voorraad
MediaPad 7 Youth: Android 4.1, 350 gram, 3.1 megapixel camera, dual-core, HSDPA/4G, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Huawei
MediaPad 7 Youth is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei MediaPad 7 Youth heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei MediaPad 7 Youth:

Ook voor beste Huawei MediaPad 7 Youth tablet informatie kun je hier terecht! De MediaPad 7 Youth is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Huawei MediaPad 7 Youth kunt overzien.

De Huawei MediaPad 7 Youth is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 350 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Cortex-A8 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De MediaPad 7 Youth beschikt over een 3,1 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei MediaPad 7 Youth ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei MediaPad 7 Youth heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei MediaPad 7 Youth kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Huawei MediaPad 7 Youth
Heb je een vraag over de Huawei MediaPad 7 Youth dan kun je deze hier stellen