Huawei Mediapad 8GB 3G

Huawei MediaPad 8 GB Black Sliver 52%
Deze tablet is niet op voorraad
Mediapad 8GB 3G: Android 3, 390 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Huawei
Mediapad 8GB 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei Mediapad 8GB 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad 8GB 3G:

Ook voor beste Huawei Mediapad 8GB 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Mediapad 8GB 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad 8GB 3G kunt overzien.

De Huawei Mediapad 8GB 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 390 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Quallcomm MSM7227 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Mediapad 8GB 3G beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1620 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een 3900 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 3.2 (Honeycomb)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Mediapad 8GB 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Mediapad 8GB 3G Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad 8GB 3G is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei Mediapad 8GB 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 150 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de Huawei Mediapad 8GB 3G
Heb je een vraag over de Huawei Mediapad 8GB 3G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel