Huawei Mediapad 10 Link 16GB

Huawei MEDIAPAD+ 10 LINK 16GB 55%
Deze tablet is niet op voorraad
Mediapad 10 Link 16GB: Android 4.0, 620 gram, 3 megapixel camera, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Huawei
Mediapad 10 Link 16GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei Mediapad 10 Link 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad 10 Link 16GB:

Ook voor beste Huawei Mediapad 10 Link 16GB tablet informatie kun je hier terecht! De Mediapad 10 Link 16GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad 10 Link 16GB kunt overzien.

De Huawei Mediapad 10 Link 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 620 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Cortex A9 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Mediapad 10 Link 16GB beschikt over een 3 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • Met een accu van 6600 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Mediapad 10 Link 16GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Mediapad 10 Link 16GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Mediapad 10 Link 16GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad 10 Link 16GB is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Huawei Mediapad 10 Link 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Huawei Mediapad 10 Link 16GB
Heb je een vraag over de Huawei Mediapad 10 Link 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel