Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0

HUAWEI mediapad m1 8.0 16gb wifi + 3g 61%
Deze tablet is niet op voorraad
Mediapad M1 3G 16GB 8.0: Android 4.2, 329 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSPA+, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Huawei
Mediapad M1 3G 16GB 8.0 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0:

Ook voor beste Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 tablet informatie kun je hier terecht! De Mediapad M1 3G 16GB 8.0 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 kunt overzien.

De Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 329 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Huawei HiSilicon V9R1 KIRIN910 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor.

De Mediapad M1 3G 16GB 8.0 beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 5000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad M1 3G 16GB 8.0 is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 188 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0
Heb je een vraag over de Huawei Mediapad M1 3G 16GB 8.0 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel