Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi

Huawei MediaPad M2 10.0 tablet Hisilicon Kirin 930 16 GB Grijs 70%
Mediapad M2 10.0 WiFi: Android 5, 500 gram, 10.1 megapixel camera, octa-core, 3GB RAM, WiFi, 10 inch, HiDPI scherm

De Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Mediapad M2 10.0 WiFi bekijkt

De Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi:

Ook voor de leukste Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Huawei tablets waaronder de Mediapad M2 10.0 WiFi.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi kunt overzien.

De Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 500 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Huawei Honor KIRIN930 Hi3635 chip met deze core verdeling 2,0 GHz Quad-Core + 1,5 GHz Quad-Core.

De Mediapad M2 10.0 WiFi beschikt over een 10,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 10,1 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • GPS
  • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
  • Met een accu van 6660 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Mediapad M2 10.0 WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad M2 10.0 WiFi is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10 inch touchscreen. De Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 1920 pixels. Met 226 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

Meer specificaties van de Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi
Heb je een vraag over de Huawei Mediapad M2 10.0 WiFi dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel