Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0

Huawei Authentic Huawei M2 PLE-703L 7 69%
Mediapad M2 LTE 16GB 7.0: Android 5.1, 250 gram, 13 megapixel camera, Snapdragon 615 MSM8939, octa-core 64-bit, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 3GB RAM, WiFi, 7 inch, XXHD scherm

De Huawei
Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 bekijkt

De Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0:

Ook voor de leukste Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Huawei tablets waaronder de Mediapad M2 LTE 16GB 7.0.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 kunt overzien.

De Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 250 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 64-bit chip met een 1,5 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core core verdeling. Door meerdere kernen te gebruiken, kan het apparaat energiezuinig zijn en opschalen voor snelheid.

Deze combinatie geeft dus een maximale kracht van een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 3072 MB bedraagt.

De Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Voldoende werkgeheugen (3GB)
  • Met een 4360 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Mocht je dit toestel importeren kan het langer duren voor deze in huis is
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 1920 pixels. Met 323 pixels per inch is het eXtra eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes.

Meer specificaties van de Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0
Heb je een vraag over de Huawei Mediapad M2 LTE 16GB 7.0 dan kun je deze hier stellen