Huawei MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4

Huawei Authentic Huawei MediaPad M5 SHT-W09 8.4 91%
Deze tablet is niet op voorraad
MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4: Android 8.1, 316 gram, 13 megapixel camera, Hisilicon Kirin 960s, quad-core 64-bit, 4GB RAM, WiFi, 8.4 inch, XXHD scherm

De MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4 is een tablet uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Huawei
MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4 zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4 in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Huawei MediaPad M5 WiFi 128GB 8.4 losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier