Huawei MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8

Huawei Mediapad M5 lite JDN2-AL00 4G Phone Call 8 inch 3GB 32GB Black 71%
MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8: Android 9.0, 310 gram, 13 megapixel camera, HiSilicon KIRIN 710, octa-core 64-bit, HSDPA/4G+ (tot 600 Mbit/s), 32 GB interne opslag, 3GB RAM, WiFi, 8 inch, XHD scherm

De MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8 bekijkt

De Huawei MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Huawei MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8 losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Sunsky Huawei MediaPad M5 Lite LTE 32GB 8
7-20 dagen
172,09 68,61 Creditcard Paypal Black 240,70 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier