Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB

Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 20.3 cm (8.0´´) 16 GB () 60%
Deze tablet is niet op voorraad
MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB: Android 4.4, 360 gram, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Huawei
MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB:

Ook voor beste Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB tablet informatie kun je hier terecht! De MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB kunt overzien.

De Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een 4800 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 188 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB
Heb je een vraag over de Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 16 GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel