Huawei Mediapad T1 8.0 3G

Huawei Huawei S8-701U 8 inch IPS Quad-Core 1.2GHz Android 4.3 Jellybean 3G Phablet 57%
Deze tablet is niet op voorraad
Mediapad T1 8.0 3G: Android 4.3, 360 gram, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, TVDPI scherm

De Huawei Mediapad T1 8.0 3G is een tablet uit de onderkant van de middenklasse en wij vinden deze een beetje aan de dure kant.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei Mediapad T1 8.0 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad T1 8.0 3G:

Ook voor beste Huawei Mediapad T1 8.0 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Mediapad T1 8.0 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad T1 8.0 3G kunt overzien.

De Huawei Mediapad T1 8.0 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Mediapad T1 8.0 3G beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • GPS
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 4800 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Mediapad T1 8.0 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Mediapad T1 8.0 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad T1 8.0 3G is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Huawei Mediapad T1 8.0 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 188 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
  Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
  Android 4.3

  Meer specificaties van de Huawei Mediapad T1 8.0 3G
  Heb je een vraag over de Huawei Mediapad T1 8.0 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel