Iconbit NetTAB SKY NET

NetTAB SKY NET 46%
Deze tablet is niet op voorraad
NetTAB SKY NET: Android 4.1, 200 gram, 0.3 megapixel camera, QWERTY, Cortex-A9, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Iconbit
NetTAB SKY NET is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Iconbit NetTAB SKY NET heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Iconbit NetTAB SKY NET:

Ook voor beste Iconbit NetTAB SKY NET tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Iconbit NetTAB SKY NET kunt overzien.

De Iconbit NetTAB SKY NET is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 200 gram. Deze Iconbit wordt aangedreven door een Cortex-A9 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De NetTAB SKY NET beschikt over een 0,3 megapixel camera. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Iconbit NetTAB SKY NET ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de NetTAB SKY NET kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Iconbit NetTAB SKY NET heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 4 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Iconbit NetTAB SKY NET kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Iconbit NetTAB SKY NET
Heb je een vraag over de Iconbit NetTAB SKY NET dan kun je deze hier stellen