Intermec CV60C

CV60C 22%
Deze tablet is niet op voorraad
CV60C: Windows XP Professional, IP67, stofdicht en waterdicht, Vehicle tablet, 5000 gram, 0 megapixel camera, WiFi, 12.1 inch, MHD scherm

De Intermec
CV60C is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Meer robuste toestellen bekijken?
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Intermec CV60C heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Intermec CV60C:

Ook voor beste Intermec CV60C tablet informatie kun je hier terecht! De CV60C is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Intermec CV60C kunt overzien.

De Intermec CV60C is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 5000 gram. Deze Intermec wordt aangedreven door een Intel Pentium-III chip met een 800 MHz Single-Core processor.

De CV60C beschikt over een 0 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting . Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0 megapixel camera
  • IP67-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Windows XP Professional Edition
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Intermec CV60C ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de CV60C kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Intermec CV60C . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12,1 inch touchscreen. De Intermec CV60C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met 182 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows XP Professional installatie.

Meer specificaties van de Intermec CV60C
Heb je een vraag over de Intermec CV60C dan kun je deze hier stellen