IT-WORKS/Delium TM901

Er zijn veel negatieve recensies geplaatst. We raden aan om een andere tablet te zoeken
IT-WORKS tablet TM901 42%
Deze tablet is niet op voorraad
TM901: Android 4.0, 630 gram, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De IT-WORKS/Delium TM901 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
IT-WORKS tablet TM901
De IT-WORKS/Delium TM901 scoort 1.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen.
Totaal
0.2
Snelheid
1
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
2
Schermkwaliteit
1
Design
1
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de IT-WORKS/Delium TM901:

Ook voor beste IT-WORKS/Delium TM901 tablet informatie kun je hier terecht! De TM901 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de IT-WORKS/Delium TM901 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De IT-WORKS/Delium TM901 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 630 gram. De IT-WORKS/Delium TM901 wordt aangedreven door een ARM Cortex A8 chip met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De TM901 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 250 x 205 x 30 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De IT-WORKS/Delium TM901 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TM901 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 4 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De IT-WORKS/Delium TM901 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De TM901 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe IT-WORKS/Delium TM901 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De IT-WORKS/Delium TM901 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de IT-WORKS/Delium TM901
Heb je een vraag over de IT-WORKS/Delium TM901 dan kun je deze hier stellen