Kobo Arc K107-KBO-64

Kobo Arc K107-KBO-64 57%
Deze tablet is niet op voorraad
Arc K107-KBO-64: Android 4.1, 360 gram, 1.3 megapixel camera, Texas Instruments OMAP 4470, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, HD scherm

De Kobo
Arc K107-KBO-64 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Kobo Arc K107-KBO-64 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Kobo Arc K107-KBO-64:

Ook voor beste Kobo Arc K107-KBO-64 tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Kobo Arc K107-KBO-64 kunt overzien.

De Kobo Arc K107-KBO-64 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. Deze Kobo wordt aangedreven door een Texas Instruments OMAP 4470 chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De Arc K107-KBO-64 beschikt over een 1,3 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,3 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Kobo Arc K107-KBO-64 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Arc K107-KBO-64 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Kobo Arc K107-KBO-64 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Kobo Arc K107-KBO-64 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 215 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Kobo Arc K107-KBO-64
Heb je een vraag over de Kobo Arc K107-KBO-64 dan kun je deze hier stellen