Lenco Kidztab-520 Mini 4GB

Kidztab-520 Mini  4GB blauw Tablet 47%
Deze tablet is niet op voorraad
Kidztab-520 Mini 4GB: Android 4.4, 128 gram, 2 megapixel camera, QWERTY, dual-core, WiFi, 5.0 inch, MHD scherm

De Lenco
Kidztab-520 Mini 4GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Lenco Kidztab-520 Mini 4GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenco Kidztab-520 Mini 4GB:

Ook voor beste Lenco Kidztab-520 Mini 4GB tablet informatie kun je hier terecht! De Kidztab-520 Mini 4GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Lenco Kidztab-520 Mini 4GB kunt overzien.

De Lenco Kidztab-520 Mini 4GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 128 gram.

De Kidztab-520 Mini 4GB beschikt over een 2 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenco Kidztab-520 Mini 4GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Kidztab-520 Mini 4GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenco Kidztab-520 Mini 4GB heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 4 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 5,0 inch touchscreen. De Lenco Kidztab-520 Mini 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 186 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Lenco Kidztab-520 Mini 4GB
Heb je een vraag over de Lenco Kidztab-520 Mini 4GB dan kun je deze hier stellen