Lenovo IdeaPad A1 16Gb

Lenovo A1 16Gb Black 44%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaPad A1 16Gb: Android 2.3, 400 gram, 3.15 megapixel camera, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Lenovo
IdeaPad A1 16Gb is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Lenovo IdeaPad A1 16Gb heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPad A1 16Gb:

Ook voor beste Lenovo IdeaPad A1 16Gb tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaPad A1 16Gb is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Lenovo IdeaPad A1 16Gb kunt overzien.

De Lenovo IdeaPad A1 16Gb is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 400 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Cortex-A8 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De IdeaPad A1 16Gb beschikt over een 3,15 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,15 megapixel camera
  • GPS
  • Met een 5000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPad A1 16Gb ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de IdeaPad A1 16Gb kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPad A1 16Gb heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPad A1 16Gb kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPad A1 16Gb
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPad A1 16Gb dan kun je deze hier stellen