Lenovo IdeaPad K1 16Gb

Lenovo K1 nVidia Tecra Android 3.1 16Gb 1Gb 10.1'' Black/Silver 49%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaPad K1 16Gb: Android 3, 750 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Lenovo
IdeaPad K1 16Gb is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Lenovo IdeaPad K1 16Gb heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPad K1 16Gb:

Ook voor beste Lenovo IdeaPad K1 16Gb tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaPad K1 16Gb is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo IdeaPad K1 16Gb kunt overzien.

De Lenovo IdeaPad K1 16Gb is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 750 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 2 T20 Cortex-A9 chip met een 1 GHz Dual-Core processor.

De IdeaPad K1 16Gb beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 220 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een accu van 7400 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 3.1 (Honeycomb)
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPad K1 16Gb ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPad K1 16Gb heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPad K1 16Gb kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPad K1 16Gb
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPad K1 16Gb dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel