Lenovo IdeaPad K1 32GB

Lenovo K1 nVidia Tecra Android 3.1 32Gb 1Gb 10.1'' Black/Silver 44%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaPad K1 32GB: Android 3, 750 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA/4G, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Lenovo
IdeaPad K1 32GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Lenovo IdeaPad K1 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPad K1 32GB:

Ook voor beste Lenovo IdeaPad K1 32GB tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaPad K1 32GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Lenovo IdeaPad K1 32GB kunt overzien.

De Lenovo IdeaPad K1 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 750 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 2 T20 Cortex-A9 chip met een 1 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De IdeaPad K1 32GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 220 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een accu van 7400 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 3.1 (Honeycomb)
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPad K1 32GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPad K1 32GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPad K1 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPad K1 32GB
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPad K1 32GB dan kun je deze hier stellen