Lenovo IdeaPad Yoga 11

LENOVO YOGA11 43%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaPad Yoga 11: Windows RT, 1270 gram, QWERTY, quad-core, 2GB RAM, WiFi, 11.6 inch, MDPI scherm

De Lenovo
IdeaPad Yoga 11 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Lenovo IdeaPad Yoga 11 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPad Yoga 11:

Ook voor beste Lenovo IdeaPad Yoga 11 tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaPad Yoga 11 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo IdeaPad Yoga 11 kunt overzien.

De Lenovo IdeaPad Yoga 11 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1270 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De IdeaPad Yoga 11 beschikt over een 1 megapixel camera. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 336 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Quad-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows RT
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPad Yoga 11 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de IdeaPad Yoga 11 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPad Yoga 11 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IdeaPad Yoga 11 is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 11,6 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPad Yoga 11 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 135 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Windows RT is een afgeleide van de 8e versie van Windows voor de tablet, niet alle apps voor Windows 8 kunnen hierop draaien!!!. Windows RT is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. Het betekent dat deze Windows RT een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8 RT

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPad Yoga 11
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPad Yoga 11 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel