Lenovo IdeaPad Yoga 8

Lenovo IdeaTab Yoga 8 16GB Wifi 58%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaPad Yoga 8: Android 4.2, 399 gram, 5 megapixel camera, QWERTY, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 7.9 inch, MHD scherm

De Lenovo
IdeaPad Yoga 8 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Lenovo IdeaPad Yoga 8 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPad Yoga 8:

Ook voor beste Lenovo IdeaPad Yoga 8 tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaPad Yoga 8 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo IdeaPad Yoga 8 kunt overzien.

De Lenovo IdeaPad Yoga 8 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 399 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Mediatek MTK 8125 QC chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De IdeaPad Yoga 8 beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 1,6 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,6 megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Quad-core processor
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPad Yoga 8 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de IdeaPad Yoga 8 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPad Yoga 8 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IdeaPad Yoga 8 is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,9 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPad Yoga 8 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 191 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPad Yoga 8
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPad Yoga 8 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel