Linshof Performance Tablet WiFi

Linshof Performance Tablet WiFi 71%
Deze tablet is niet op voorraad
Performance Tablet WiFi: Android 5 Linshof, 470 gram, 13 megapixel camera, MT6595, octa-core, 3GB RAM, WiFi, 10.1 inch, XHD scherm

De Performance Tablet WiFi
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Linshof in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Linshof Performance Tablet WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Linshof Performance Tablet WiFi:

Ook voor beste Linshof Performance Tablet WiFi tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Linshof Performance Tablet WiFi kunt overzien.

De Linshof Performance Tablet WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 470 gram. Deze Linshof wordt aangedreven door een MediaTek MT6595 chip met een 2,2 GHz Quad-Core + 1,7 GHz Quad-Core core verdeling. Door meerdere kernen te gebruiken, kan het apparaat energiezuinig zijn en opschalen voor snelheid.

Deze combinatie geeft dus een maximale kracht van een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 3072 MB bedraagt.

De Performance Tablet WiFi beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 5.0 (Lollipop) Linshof UI
  • Voldoende werkgeheugen (3GB)
  • Met een 9100 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Linshof Performance Tablet WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Performance Tablet WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Performance Tablet WiFi heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Linshof wel even vooruit. Met een opslag van 80 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Linshof Performance Tablet WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1536 x 2048 pixels. Met 253 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 5.0 (Lollipop) met super-responsive Linshof UI (Hardware accelerated) of optioneel Linux.
Android 5 Linshof

Meer specificaties van de Linshof Performance Tablet WiFi
Heb je een vraag over de Linshof Performance Tablet WiFi dan kun je deze hier stellen