Medion LIFETAB P9702 32GB

Medion Lifetab QHD P9702 32GB 66%
Deze tablet is niet op voorraad
LIFETAB P9702 32GB: Android 6.0, 570 gram, 5 megapixel camera, Rockchip RK3288, quad-core, 32 GB interne opslag, 2GB RAM, WiFi, 9.7 inch, XHD scherm

De Medion
LIFETAB P9702 32GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Medion LIFETAB P9702 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Stel een vraag over de LIFETAB P9702 32GB


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de LIFETAB P9702 32GB. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Op deze pagina staan diverse tabbladen met onderwerpen, het kan zijn dat daar je antwoord al tussen staat.

  • Klik op het tabblad van je onderwerp, staat het onderwerp er niet bij, kijk dan bij de overige vragen.
  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel. Zo hoef je niet meer te vermelden welk toestel je hebt.
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.