Microsoft Surface Go LTE P 8GB 128GB

Microsoft Surface Go LTE P  8GB 128GB W10P Commercial Edition W10P 8GB Gold 90%
Surface Go LTE P 8GB 128GB: Windows 10, 532 gram, 8 megapixel camera, QWERTY, Intel Pentium 4415Y, dual-core 64-bit, HSDPA/4G, 128 GB interne opslag, 8GB RAM, WiFi, 10 inch, HD scherm

De Surface Go LTE P 8GB 128GB
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Microsoft in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Surface Go LTE P 8GB 128GB bekijkt

De Microsoft Surface Go LTE P 8GB 128GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Microsoft Surface Go LTE P 8GB 128GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
bol.com Microsoft Surface Go LTE P 8GB 128GB
3
695,50 0,00 Thuiswinkel iDEAL Creditcard Gold 695,50 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier