Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB

Microsoft Surface Pro 7 128 GB Platina 88%
Surface Pro 7 i3 4GB 128GB: Windows 10, 790 gram, 8 megapixel camera, QWERTY, Intel Core i3-1005G1, dual-core 64-bit, 128 GB interne opslag, 4GB RAM, WiFi, 12.3 inch, XHD scherm

De Surface Pro 7 i3 4GB 128GB
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Microsoft in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Surface Pro 7 i3 4GB 128GB bekijkt

De Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB:

Ook voor de leukste Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Microsoft tablets waaronder de Surface Pro 7 i3 4GB 128GB.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB kunt overzien.

De Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 790 gram. Deze Microsoft wordt aangedreven door een Intel Core i3-1005G1 64-bit chip met een 3,4 GHz Dual-core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De Surface Pro 7 i3 4GB 128GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 336 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Snelle 64-bit dual-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Professional
  • Een mooie hoeveelheid RAM (4GB)
  • Met een accu van 5940 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB) en 128 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Microsoft wel even vooruit. Met een opslag van 128 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12,3 inch touchscreen. De Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1824 x 2736 pixels. Met 267 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste platform van Microsoft. Met Windows 10 moet het nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8.
Windows 10

Meer specificaties van de Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB
Heb je een vraag over de Microsoft Surface Pro 7 i3 4GB 128GB dan kun je deze hier stellen