Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE

microsoft Surface Pro X 8GB RAM LTE 128GB Schwarz 89%
Surface Pro X 8GB 128GB LTE: Windows 10, 774 gram, 10 megapixel camera, QWERTY, Surface SQ1, octa-core 64-bit, HSDPA/4G, 128 GB interne opslag, 8GB RAM, WiFi, 13 inch, XHD scherm

De Surface Pro X 8GB 128GB LTE
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Microsoft in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Surface Pro X 8GB 128GB LTE bekijkt

De Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE:

Ook voor de leukste Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Microsoft tablets waaronder de Surface Pro X 8GB 128GB LTE.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE kunt overzien.

De Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 774 gram. Deze Microsoft wordt aangedreven door een Surface SQ1 64-bit chip met een 3,0 GHz Octa-core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 8192 MB bedraagt.

De Surface Pro X 8GB 128GB LTE beschikt over een 10 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 336 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 10 megapixel camera
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Snelle 64-bit octa-core processor
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Professional
 • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
 • Mega veel werkgeheugen (8GB)
 • Met een accu van 5039 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
 • WiFi

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Geen GPS
 • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Surface Pro X 8GB 128GB LTE heeft 8192 MB werkgeheugen (8 GB) en 128 GB interne opslag Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Microsoft wel even vooruit. Met een opslag van 128 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 13 inch touchscreen. De Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 2880 pixels. Met 266 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste platform van Microsoft. Met Windows 10 moet het nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8.
Windows 10

Meer specificaties van de Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE
Heb je een vraag over de Microsoft Surface Pro X 8GB 128GB LTE dan kun je deze hier stellen